Vi har gleden av å invitere deg til det årlige tørrfisk-, klippfisk- og saltfiskseminaret i Italia. Det blir arrangert onsdag 22. mai fra kl. 14.30 på Eurostars Hotel Excelsior i Napoli. 

På kvelden blir det fellesmiddag for seminarets deltagere, og dagen etter, den 23. mai, legger vi opp til besøk av utvalgte dagligvarebutikker for de norske deltakerne.

Om programmet

I løpet av seminaret vil vi gi oppdaterte tall om sjømatkategorien – med hovedfokus på tørrfisk, klippfisk og saltfisk – og presentere de nyeste trendene innen dagligvare- og restaurantsektoren.

Videre vil det bli presentasjoner med temaer som tilførsel og varestrømmer for konvensjonelle sjømatprodukter til Italia, makrotrender og informasjon om markedsføringsaktiviteter. I tillegg legges det opp til en paneldiskusjon med sentrale næringsaktører.

14:30 – 15:00 Registrering og velkomstkaffe

15:00 – 15:15 Velkommen og introduksjon

  • Åpning ved Norges sjømatråd
  • Hilsen fra Ambassadør Johan Vibe – Norges ambassade i Roma
  • Seminaret modereres av Christina Neuman, kommunikasjonsrådgiver Norges sjømatråd

15:15 – 16:15 Del 1

  • Tilførsel, varestrømmer og fremtidsutsikter for konvensjonelle produkter
    Foredragsholder: Eivind Hestvik Brækkan – Sjømatanalytiker, Norges sjømatråd
  • Markedstrender og siste utvikling i storhusholdning
    Foredragsholder: Matteo Figura – Foodservice Director, Circana
  • Hva er viktig for tørrfisk- og baccalàforbrukerne, og hvordan kan vi nå dem?
    Foredragsholder: Kari-Anne Johansen – Marketing manager konvensjonell, Norges sjømatråd

16:15 – 16:45 Pause

16:45 – 18:15 Del 2

  • Siste salgstall for tørrfisk og baccalà i dagligvare med de siste forbrukertrendene
    Foredragsholder: Andrea Succi – Sales and Marketing Advanced Analytics Leader, Nielsen IQ
  • Utvikling for konvensjonelle produkter i dagligvare og cash&carry
    Foredragsholder: Luigi Colucci – Responsabile Filiera e Mestieri Ittico, Multicedi
  • Paneldiskusjon med næringsaktører: Hvordan kan vi videreutvikle markedet?
  • Tørrfisk og Baccalà: Hvor er vi, og hva skal vi fokusere på fremover?
    Foredragsholder: Tom-Jørgen Gangsø – Sjømatutsending Italia, Norges sjømatråd

18:30 –    Aperitivo og middag

  • Aperitivoen fra klokken 18:30
  • Middagen starter kl. 19:45   

Middag

Seminaret etterfølges av den tradisjonelle fellesmiddagen på samme sted som seminaret, Eurostars Hotel Excelsior.

På grunn av kapasitet minner vi om at middagen er forbeholdt seminardeltakere.

Meld deg på i skjemaet under

Butikkrunde

Den 23. mai legger vi opp til besøk av utvalgte dagligvarebutikker for å se på utvalget av konvensjonelle sjømatprodukter. Ønsker du å delta, send en epost til tg@seafood.no eller jfm@seafood.no. Dette er først og fremst forbeholdt de norske deltakerne.