Sjømatrådet har gleden av å invitere til en ny utgave av det årlige lakseseminaret som avholdes i Milano.
Tematikken rundt årets seminar vil konsentrere seg rundt innsikt i laksemarkedet i Italia.
Årets seminar settes til tirsdag 4. juni, og varer fra 15.00 til 20.00.
Det vil finne sted i Palazzo delle Stelline, Corso Magenta 61, i Milan.
Påmelding skjer gjennom å klikke seg inn på lenken som befinner seg nederst på denne siden.
Program
15:00 – 15:30 Registrering og mingling
15:30 – 15:45 Åpning av seminaret med moderator Barbara Papini – Account Director, Omnicom PR Group
- Velkomsthilsen fra Trym Eidem Gundersen – Fiskeriutsending Italia, Norges sjømatråd
15:45 - 17:00 Første økt: Salmon insight
- "Norwegian salmon status and future prospects."
Presentert av Børge Grønbech – Direktør Globale Operasjoner, Norges sjømatråd
- "Retail insight in Europe regarding seafood: equalities and differences with Italy."
Presentert av Ørjan Olsen – Leder Innsiktstjenester, Norges sjømatråd
- "Norwegian salmon in Italy: insight Out of Home, Export & Consumer."
Presentert av Trym Eidem Gundersen – Fiskeriutsending Italia, Norges sjømatråd
- "Seafood trends in Italian retail and sushi shopper behavior."
Presentert av Andrea Succi. Sales and Marketing Analytics Sales Leader, Nielsen Italy
- "How fake news can negatively affect public opinion."
Presentert av Valentina Tepedino, veterinær og nasjonal representant for SIMeVeP (Italian Society of Preventive Veterinary Medicine)
17:00 – 17:30 Pause
17:30 – 18:45 Andre økt: Category Management
- "Seafood category with focus on salmon in METRO. Challenges and opportunities."
Presentert av Emanuele de Roberto - Category Manager Fresh Fish, Metro Italia Cash & Carry
- "Farmed Salmon: COOP Italia's Choice."
Presentert av Marco Fiori, Private Label Manager for fisk og ansvarlig for frossenfisk, COOP Italia
- "Seafood category with focus on salmon in Carrefour. Challenges and opportunities."
Presentert av Angelo Arrigoni, Carrefour Italia
- "How Norwegian retailer used salmon to reposition in market."
Presetert av: Trond Storrud, Grunnlegger og utvikler av Fresh PL AS
18:45 Mingling med aperitif og norsk sjømat i hagen til Palazzo delle Stelline
Overnatting
Vi har ordnet med en egen avtale med Hotel Palazzo delle Stelline, hvilket befinner seg i samme bygning som seminaret, hvor vi får rabatterte priser.
Singelrom: 112 € / natt, frokost inkludert
Dobbelrom, én person: 127 € / natt, frokost inkludert
Dobbelrom, to personer: 148 € / natt, frokost inkludert
Suite: 168 € / natt, frokost inkludert
Vi ber om at alle reserverer hotellrom individuelt direkte med hotellet. Dette gjøres ved å fylle ut følgende skjema: (klikk her) og sende det direkte til hotellet via denne mailen: info@hotelpalazzostelline.it.
Vær oppmerksom på at rommene fylles opp raskt, slik at vi anbefaler alle å reservere rom snarest.
For å melde deg på seminaret, fyll ut søknadsskjemaet som finnes i lenken under: