For første gang inviterer vi norsk og lokal næring til et dedikert verdikjedeseminar med fokus på kongekrabbe i Seoul.

Program


15:40 - 16:00 Registrering

16:00-18:00 Seminar

18:00-20:00 Mottakelse 


Seminaret vil være en god mulighet til å:

  • Oppdatere seg på det koreanske markedet for kongekrabbe, et av våre viktigste marked for levende kongekrabbe som det siste året har møtt sterk konkurranse fra russisk
  • Styrke dialogen med eksisterende og nye partnere i markedet
  • Lære mer om trendene i Korea, mulighetene i nye salgskanaler og potensialet for andre skalldyrsarter
     

Vi satser på å vise hele verdikjeden for norsk kongekrabbe, fra ressursforvaltning til fiskeri og nye salgskanaler i markedet.

mottakelsen vil kokkene Jason Oh og TK Lee, som begge har lang erfaring med norske kongegrabber, presentere lekre retter av konkegrabbe og skalldyr. 

Ta kontakt med Mia Sætre Bernhardsen (msb@seafood.no) om du er interessert i å delta eller har spørsmål.