For første gang inviterer vi norsk og lokal næring til et dedikert verdikjedeseminar med fokus på kongekrabbe i Seoul.
Program
15:40 - 16:00 Registrering
16:00-18:00 Seminar
18:00-20:00 Mottakelse
Seminaret vil være en god mulighet til å:
- Oppdatere seg på det koreanske markedet for kongekrabbe, et av våre viktigste marked for levende kongekrabbe som det siste året har møtt sterk konkurranse fra russisk
- Styrke dialogen med eksisterende og nye partnere i markedet
- Lære mer om trendene i Korea, mulighetene i nye salgskanaler og potensialet for andre skalldyrsarter
Vi satser på å vise hele verdikjeden for norsk kongekrabbe, fra ressursforvaltning til fiskeri og nye salgskanaler i markedet.
På mottakelsen vil kokkene Jason Oh og TK Lee, som begge har lang erfaring med norske kongegrabber, presentere lekre retter av konkegrabbe og skalldyr.
Ta kontakt med Mia Sætre Bernhardsen (msb@seafood.no) om du er interessert i å delta eller har spørsmål.