Kategorier
Publiseringsdato
Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.
Navigate backward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.
september, 2023
august, 2023
Sjømaten får skinne under Årets kokk 2023

Sjømatnæringen med felles plastseminar og ryddeaksjon

Slik blir høsten på godfisk.no

Premiere på ny reklamekampanje fra Godfisk.no med nybakt verdensmester Karsten Warholm

Hva forbinder laksespisende søreuropeere med norsk laks?
God smak og god kvalitet er det søreuropeere i størst grad forbinder med laks fra Norge. I tillegg er det mange som assosierer laksen med ferskhet og mat som er bra for helsen, viser en ny undersøkelse.

Sjømatrådet etablerer utekontor i Midtøsten

Nå vil «alle» spise mer sjømat

Sjømatrådet søker snøkrabbekandidater til markedsgruppen for skalldyr

Dette tenker klippfisk-og tørrfiskspisere om de norske produktene
Gode produkter og god smak er det italienere, portugisere og brasilianere først og fremst assosierer med norsk tørrfisk og klippfisk. Det viser nye undersøkelser fra Sjømatrådet.

Ole Sirnes (24) bruker TikTok til å lære unge å lage fisk

Sjømatrådet velger Los & Co som nytt kreativt byrå

Norsk sjømat på kjendistoppen i mange land

Sjømateksporten i juli endte på 12,4 milliarder kroner
Sjømateksporten i juli økte med 8 prosent til 12,4 milliarder kroner. Verdiøkningen skyldes også denne måneden i stor grad en svak norsk krone, selv om den styrket seg noe i juli. Prisøkning for fersk filet av laks, klippfisk av torsk og fryst hel makrell, bidrar positivt, mens det ble eksportert mindre torsk, sei og sild sammenlignet med juli i fjor.







