Torskefisk 2017 - Hvor er næringa om 10 år?

I samarbeid med Norges Råfisklag, DNB og Sjømat Norge inviteres det til Torskefiskkonferansen 2017. 

  • 10:30 - Registrering
  • 11:30 - Lunsj
  • 12:30  - Programmet starter
  • 19:30 - Aperitif

Program: 

  • Renate Larsen, Norges Sjømatråd
    - Velkommen 

  • Fiskeriminister Per Sandberg
    - Fremtidens hvitfisknæring fra Regjeringens ståsted
  • Arne Hjeltnes, Norwegian Fish Company 
    - Mayham i Mehamn – derfor satser vi i Finnmark

  • Knut Haagensen, Jangaard export A/S 
    - Torsketradisjon i nesten nitti år; hva tror vi om de neste ti

  • Landansvarlige, Norges sjømatråd
    - Jorden rundt på 25 minutter; sendinger fra Sjømatrådets utekontorer
  • Rode S. Rønning-Hansen, Primex 
    - Fish Fillets for the French; derfor satser vi på Myre
  • Ida Svensson, Norges sjømatråd
    - Nye vaner og preferanser hos Europas sjømatspisere – tar vi som næring utfordringen?
  • Liv Monica Bargem Stubholt , Partner advokatfirmaet Selmer
    - I krysset mellom marked, regulering og politikk – hvordan lykkes hvitfisknæringen fremover?
  • Sigvald Rist, Insula 
    - En fremtidsrettet struktur, med forbrukeren i fokus – planer, fremtidsvyer og muligheter
  • Dr. David Pesca-Jones 
    - Price estimation of species; A new model
  • Anlaug Ådland Hansen og Øystein Hermansen, Nofima og Arne Karlsen, Nergård
    - Catch fanger ny kunnskap om fersk kvalitet
  • Terje Vassdal, Norges Fiskerihøyskole 
    - Prisbildet på torsk på kort og lang sikt
  • Maria Fossheim, Havforskningsinstituttet 
    - Fisk på flyttefot, forventet utvikling i Barentshavet
  • Eirik Larsen, DnB
    - Økonomiske utsikter

Andre arrangementer i tilknytning til Torskefisk:

18. oktober
Kl. 15:00-19:00 Innovasjon Norge - Fra restråstoff til festråstoff
Kl. 17:00-20:00 Sjømat Norge - Medlemsmøte

19. oktober
Kl. 08:30-12:00 
FHF - FoU seminar for næringsliv og forskningsmiljø
Kl. 08:30-11:00 Norges sjømatråd og Råfisklaget - Skreimøte

20. oktober
Kl. 09:00-12:00 
Sjømat Norge - Medlemsmøte om renhold, hygiene og kvalitet

For rabatterte hotellrom på Clarion the Edge, klikk her, og oppgi Torskefisk 2017 i mailen.