Torskefisk 2017 - Hvor er næringa om 10 år?
I samarbeid med Norges Råfisklag, DNB og Sjømat Norge inviteres det til Torskefiskkonferansen 2017.
- 10:30 - Registrering
- 11:30 - Lunsj
- 12:30 - Programmet starter
- 19:30 - Aperitif
Program:
- Renate Larsen, Norges Sjømatråd
- Velkommen - Fiskeriminister Per Sandberg
- Fremtidens hvitfisknæring fra Regjeringens ståsted
- Arne Hjeltnes, Norwegian Fish Company
- Mayham i Mehamn – derfor satser vi i Finnmark - Knut Haagensen, Jangaard export A/S
- Torsketradisjon i nesten nitti år; hva tror vi om de neste ti - Landansvarlige, Norges sjømatråd
- Jorden rundt på 25 minutter; sendinger fra Sjømatrådets utekontorer
- Rode S. Rønning-Hansen, Primex
- Fish Fillets for the French; derfor satser vi på Myre
- Ida Svensson, Norges sjømatråd
- Nye vaner og preferanser hos Europas sjømatspisere – tar vi som næring utfordringen?
- Liv Monica Bargem Stubholt , Partner advokatfirmaet Selmer
- I krysset mellom marked, regulering og politikk – hvordan lykkes hvitfisknæringen fremover?
- Sigvald Rist, Insula
- En fremtidsrettet struktur, med forbrukeren i fokus – planer, fremtidsvyer og muligheter
- Dr. David Pesca-Jones
- Price estimation of species; A new model
- Anlaug Ådland Hansen og Øystein Hermansen, Nofima og Arne Karlsen, Nergård
- Catch fanger ny kunnskap om fersk kvalitet
- Terje Vassdal, Norges Fiskerihøyskole
- Prisbildet på torsk på kort og lang sikt
- Maria Fossheim, Havforskningsinstituttet
- Fisk på flyttefot, forventet utvikling i Barentshavet
- Eirik Larsen, DnB
- Økonomiske utsikter
Andre arrangementer i tilknytning til Torskefisk:
18. oktober
Kl. 15:00-19:00 Innovasjon Norge - Fra restråstoff til festråstoff
Kl. 17:00-20:00 Sjømat Norge - Medlemsmøte
19. oktober
Kl. 08:30-12:00 FHF - FoU seminar for næringsliv og forskningsmiljø
Kl. 08:30-11:00 Norges sjømatråd og Råfisklaget - Skreimøte
20. oktober
Kl. 09:00-12:00 Sjømat Norge - Medlemsmøte om renhold, hygiene og kvalitet
For rabatterte hotellrom på Clarion the Edge, klikk her, og oppgi Torskefisk 2017 i mailen.