14. mai 2024 arrangerer Norges sjømatråd årets utgave av skalldyrkonferansen på SALT i Oslo! 

Informasjon om konferansen

Kl. 10.30 åpnes dørene på SALT og lunsj blir servert mellom kl. 11.00 – 12.00. 

Konferansen starter kl. 12.00 og varer til kl. 16.00. 

Etter det faglige programmet blir det fjordcruise med Afternoon Sea og mingling ombord på Brim Explorer.

Tilbake ved kai kl 19.00. 

Program 

Tema for konferansen: 

  • Markedsutvikling for skalldyr
  • Nye produksjonsformer og arter
  • Case fra markedene og gode initiativer 

Programmet er under utarbeiding og legges ut her fortløpende:

  • Markedssituasjonen for skalldyr 
    Marte Sofie Danielsen, prosjektmedarbeider Norges sjømatråd

  • Siste året med olympisk snøkrabbefiske?  
    Alvin Koh, Sales Manager i Opilio AS i samtale med Synne Guldbrandsen, markedssjef i Norges Råfisklag

  • Tre års satsing mot high-end restauranter i Tyskland. Hva er status?  
    Ørjan Kjærvik Olsen, ansvarlig for nye markeder i Norges sjømatråd 

  • Nye arter i den norske skalldyrfamilien
    Ecofang, TBC

  • Skalldyrmarkedet i Norge - hvordan står det til med proteinenes Porsche i dyrtid? 
    Agnete Bell, ansvarlig for det norske markedet i Norges sjømatråd

  • Rekende lett med Norske Reker – rett fra fryseren!   
    Karen Sofie Bø Sande, Key Account Manager i Lerøy Seafood AS

    ...fortsettelsen følger :-)

Her kan du se Skalldyrkonferansen 2023 i reprise

Påmelding

Vi håper du kommer - meld deg på i dag!