Norges sjømatråd har gleden av å ønske norske sjømatbedrifter og kinesiske partnere velkommen til Norway-China Seafood Summit 2025.
Norway-China Seafood Summit har blitt et viktig møtested for den norske og kinesiske sjømatindustrien. Seminaret omhandler innsikt, trender og utvikling om det kinesiske sjømatmarkedet og sjømathandel mellom Norge og Kina.
Norsk Sjømatmiddag
Norges sjømatråd inviterer aktører fra sjømatnæringen velkommen til en norsk sjømatmiddag i etterkant av seminaret.
Program for dagen
14:30 Registrering åpner
15:00 Norway – China Seafood Summit starter
17:00 Seminaret avsluttes
18:00 Norsk sjømatmiddag starter
Program Norway – China Seafood Summit
- Norwegian Seafood in the World
Christian Chramer, CEO, Norwegian Seafood Council - Overview of Norwegian Seafood in China
Sigmund Bjørgo, Director, China, Norwegian Seafood Council - New Channels for Salmon Consumption Powered by Community Stores and Digital Platforms
Sun Gaochao, Co-founder and General Manager, JINGZHE SALMON - The Live-Streaming E-commerce Era: Massive Growth Opportunities for Norwegian Salmon
Qin Weiqin, Founder of Shanghai Xinjiang Yang Supply Chain Management Co., Ltd - How to Establish the First Choice of Norwegian Mackerel in China's Online Market Through Refined Operations
Klora Zhang, CEO, Kuaixiaoxian Changzhou Ecommerce Co., Ltd - Market Insight Norwegian Seafood: Trade and Production
Eivind H. Brækkan, Seafood Analyst, Norwegian Seafood Council
Hotellreservasjon
Vi har lagt ved en reservasjonslenke fra hotellet som kan brukes til å gjøre reservasjoner.
Sted: The St. Regis Qingdao
Pris for hotellgruppe: 1 480 CNY – 1 680 CNY per natt
Siste frist for bestilling: Mandag 14. oktober 2025
Bestill gruppepris for Norges sjømatråd
Prosjektleder for arrangementene: Bianca Yu, e-post: biancay@we-redbridge.com