Sjømatrådet inviterer lokal verdikjede og norske skalldyraktører til spennende skalldyrdager i New York.
Norsk sjømat går unna som aldri før i USA, og 13.-14. oktober inviterer vi til skalldyrseminar og promotering.
Program
Dag 1: Mandag 13. oktober
Kl. 19.00: Middag på The Fulton (89 South St #17, New York, NY 10038)
Menyen blir planlagt av den velrennomerte kokken Chef Lei Jiang - som er en av Sjømatrådets kulinariske samarbeidspartnere. Chef Lei deltok på vår krabbereise til Finnmark i fjor høst.
Målgrupper: Verdikjeden i USA og Norge samt matpresse og influensere fra USA
Dag 2: Tirsdag 14. oktober
11:00 – 12:30 Skalldyrseminar
12:30 – 13:30: Lunsj
Målgrupper: Verdikjeden i USA og Norge samt presse fra USA og Norge.
Sted: TBD
Kl. 14.00 - ca. 17.00: Butikkrunde der vi blant annet besøker Whole Foods Market og Chelsea Market.
Målgruppe: De norske deltakerne
Programmet blir oppdatert fortløpende.
Reise og opphold bestilles av den enkelte.
Ta gjerne kontakt ta kontakt med vår manager i USA, Hilde Larsen Mostue, dersom du har spørsmål.