Sjømatrådet inviterer lokal verdikjede og norske skalldyraktører til spennende skalldyrdager i New York. 

Norsk sjømat går unna som aldri før i USA, og 13.-14. oktober inviterer vi til skalldyrseminar og promotering. 

 

Program

Dag 1: Mandag 13. oktober 

Kl. 19.00: Middag på The Fulton (89 South St #17, New York, NY 10038)

Menyen blir planlagt av den velrennomerte kokken Chef Lei Jiang - som er en av Sjømatrådets kulinariske samarbeidspartnere. Chef Lei deltok på vår krabbereise til Finnmark i fjor høst. 

Målgrupper: Verdikjeden i USA og Norge samt matpresse og influensere fra USA  

Dag 2: Tirsdag 14. oktober

11:00 – 12:30 Skalldyrseminar 

12:30 – 13:30: Lunsj 

Målgrupper: Verdikjeden i USA og Norge samt presse fra USA og Norge. 

Sted: TBD

Kl. 14.00 - ca. 17.00: Butikkrunde der vi blant annet besøker Whole Foods Market og Chelsea Market. 

Målgruppe: De norske deltakerne 

  

Programmet blir oppdatert fortløpende. 

Reise og opphold bestilles av den enkelte.

Ta gjerne kontakt ta kontakt med vår manager i USA, Hilde Larsen Mostue, dersom du har spørsmål.