Sjømatrådet inviterer lokal verdikjede og norske skalldyraktører til spennende skalldyrdager i New York.
Norsk sjømat går unna som aldri før i USA, og 13.-14. oktober inviterer vi til skalldyrseminar og promotering.
Program
Dag 1: Mandag 13. oktober
Kl. 18:30: Middag på The Fulton (89 South St, Pier17, New York, NY 10038)
Menyen blir planlagt av den velrennomerte kokken Chef Lei Jiang - som er en av Sjømatrådets kulinariske samarbeidspartnere. Chef Lei deltok på vår krabbereise til Finnmark i fjor høst.
Målgrupper: Verdikjeden i USA og Norge samt matpresse og influensere fra USA
Dresscode: Business casual
Dag 2: Tirsdag 14. oktober
11:00 – 13:15 Skalldyrseminar og lunsj
Adr: Generalkonsulens residens, 310 E 53rd Street, New York
Velkommen - Generalkonsul Jo Sletbak og Sjømatutsending Karine Rød Haraldsson
Det amerikanske markedet for krabbe - Les Hodges, L Hodges Seafood & Consulting LLC
Presentasjon av markedskampanje for kongekrabbe og snøkrabbe. Samfinansiering av markedsaktiviteter - Lars-Olai Flydal Rorgemoen, Marketing Manager Shellfish, Sjømatrådet
Forbrukertrender i USA - Grant Prentice, SVP, Director of Strategic Insights at FoodMinds
Crab sourcing and quality - Freeman Wong, Manager Aqua Best Seafood.
Målgrupper: Verdikjeden i USA og Norge samt presse fra USA og Norge.
Kl. 13.30 - ca. 16.30: Butikkrunde
Målgruppe: De norske deltakerne
Dresscode: Business casual
Reise og opphold bestilles av den enkelte.
Ta gjerne kontakt ta kontakt med vår manager i USA, Hilde Larsen Mostue, dersom du har spørsmål.





