Sjømatrådet inviterer lokal verdikjede og norske skalldyraktører til spennende skalldyrdager i New York. 

Norsk sjømat går unna som aldri før i USA, og 13.-14. oktober inviterer vi til skalldyrseminar og promotering. 

 

Program

Dag 1: Mandag 13. oktober 

Kl. 18:30: Middag på The Fulton (89 South St, Pier17, New York, NY 10038)

Menyen blir planlagt av den velrennomerte kokken Chef Lei Jiang - som er en av Sjømatrådets kulinariske samarbeidspartnere. Chef Lei deltok på vår krabbereise til Finnmark i fjor høst. 

Målgrupper: Verdikjeden i USA og Norge samt matpresse og influensere fra USA

Dresscode: Business casual  

Dag 2: Tirsdag 14. oktober

11:00 – 13:15 Skalldyrseminar og lunsj

Adr: Generalkonsulens residens, 310 E 53rd Street, New York 

Velkommen - Generalkonsul Jo Sletbak og Sjømatutsending Karine Rød Haraldsson

Det amerikanske markedet for krabbe - Les Hodges, L Hodges Seafood & Consulting LLC

Presentasjon av markedskampanje for kongekrabbe og snøkrabbe. Samfinansiering av markedsaktiviteter - Lars-Olai Flydal Rorgemoen, Marketing Manager Shellfish, Sjømatrådet

Forbrukertrender i USA - Grant Prentice, SVP, Director of Strategic Insights at FoodMinds

Crab sourcing and quality - Freeman Wong, Manager Aqua Best Seafood.

Målgrupper: Verdikjeden i USA og Norge samt presse fra USA og Norge. 

Kl. 13.30 - ca. 16.30: Butikkrunde

Målgruppe: De norske deltakerne

Dresscode: Business casual 

Reise og opphold bestilles av den enkelte.

Ta gjerne kontakt ta kontakt med vår manager i USA, Hilde Larsen Mostue, dersom du har spørsmål.