Den 21. oktober 2025 arrangerer vi den 2.utgaven av «O Futuro do Bacalhau Brasil" og vi repeterer suksessen fra i fjor. 

I 2024 ble den første utgaven lansert og vi ønsker å gjenskape arrangementet under samme format som i fjor i samarbeid med Seafood Show Latin America som avholdes i perioden 21.-23.oktober 2025. Lenke til Seafood Show Latin America

Arrangementet er en ypperlig arena for bransjen til å oppdatere seg på forventninger og aktiviteter for det kommende året.

Seminaret i São Paulo blir avholdt i samme lokaler som messen Seafood Show Latin America. Her forventes det oppdatering på globale trender, markedsadgang, markedsinvesteringer og tilførsel. Seminaret er en utmerket mulighet til å tiltrekke seg viktige kontakter fra næringsliv som forventes å være til stede på messen.

Ved å arrangere seminaret vårt inne på messeområdet, klarer vi å skape en god møteplass for bransjen, det medfører mer effektiv og enklere logistikk og tiden kan utnyttes maksimalt. Dette er en effektiv arena for interessenter i markedet. 

Hold av datoen, vi oppdaterer programmet her.

Program

09:00 – 09:30 Registrering og nettverksbygging

09:30 Åpning
Norges ambassadør til Brasil Odd-Magne Ruud 

Sekson 1:
09:40 – 10:20

Det overordnede bildet i trendene i verden for sjømat. Og hvilke muligheter er det i Brasil?

Hva er de internasjonale trendene i sjømatmarkedet
Børge Grønbech – Direktør, Globale Operasjoner Norges sjømatråd

Innovation Panel.
Panelsamtale med deltakere som skal diskutere mulighetene for markedsadgang også for sjømat fra oppdrett. (I samarbeid med Innovasjon Norge) 
Moderator, Pilar Santos Neves – Project Manager South America, Innovation Norway  

Pause 10:20 – 10:50 

Seksjon 2:   

10:50 – 11:20

Oppdatering på råvarer i de kommende årene, og markedsadgangsmuligheter.

Den norske torskefiskeriene i 2026 og i framtiden (TBC) 
Charles Aas – CEO i Norges Råfisklag

Markedsadgangsarbeid og muligheter / Den globale handelen ned norsk torsk
Øystein Valanes – Head of Market Access, Norges sjømatråd

Pause 11:20 – 11:40 

Seksjon 3:

11:40 – 12:25

The Norwegian Food Safety Authority and market access to Brazil
Harald Martin Misje, Senior Advisor – Karine Lutnæs Aigner, Head of international sector

Registrering av varer - djevelen ligger i detaljene
Maria Stela Conte – Verum Regulatórios

Barkedsstrategi for Bacalhau da Noruega 2026
Randi Bolstad –  Director Brazil, Norges sjømatråd 

Sluttord
Leif Haagensen – Leder i markedsgruppe for konvensjonelle produkter i Norges sjømatråd

12:30 – 15:00 Mottakelse og lunch