Den 21. oktober 2025 arrangerer vi den 2.utgaven av «O Futuro do Bacalhau Brasil" og vi repeterer suksessen fra i fjor.
I 2024 ble den første utgaven lansert og vi ønsker å gjenskape arrangementet under samme format som i fjor i samarbeid med Seafood Show Latin America som avholdes i perioden 21.-23.oktober 2025. Lenke til Seafood Show Latin America
Arrangementet er en ypperlig arena for bransjen til å oppdatere seg på forventninger og aktiviteter for det kommende året.
Seminaret i São Paulo blir avholdt i samme lokaler som messen Seafood Show Latin America. Her forventes det oppdatering på globale trender, markedsadgang, markedsinvesteringer og tilførsel. Seminaret er en utmerket mulighet til å tiltrekke seg viktige kontakter fra næringsliv som forventes å være til stede på messen.
Ved å arrangere seminaret vårt inne på messeområdet, klarer vi å skape en god møteplass for bransjen, det medfører mer effektiv og enklere logistikk og tiden kan utnyttes maksimalt. Dette er en effektiv arena for interessenter i markedet.
Hold av datoen, vi oppdaterer programmet her.
Program
09:00 – 09:30 Registrering og nettverksbygging
09:30 Åpning
Norges ambassadør til Brasil Odd-Magne Ruud
Sekson 1:
09:40 – 10:20
Det overordnede bildet i trendene i verden for sjømat. Og hvilke muligheter er det i Brasil?
Hva er de internasjonale trendene i sjømatmarkedet
Børge Grønbech – Direktør, Globale Operasjoner Norges sjømatråd
Innovation Panel.
Panelsamtale med deltakere som skal diskutere mulighetene for markedsadgang også for sjømat fra oppdrett. (I samarbeid med Innovasjon Norge)
Moderator, Pilar Santos Neves – Project Manager South America, Innovation Norway
Pause 10:20 – 10:50
Seksjon 2:
10:50 – 11:20
Oppdatering på råvarer i de kommende årene, og markedsadgangsmuligheter.
Den norske torskefiskeriene i 2026 og i framtiden (TBC)
Charles Aas – CEO i Norges Råfisklag
Markedsadgangsarbeid og muligheter / Den globale handelen ned norsk torsk
Øystein Valanes – Head of Market Access, Norges sjømatråd
Pause 11:20 – 11:40
Seksjon 3:
11:40 – 12:25
The Norwegian Food Safety Authority and market access to Brazil
Harald Martin Misje, Senior Advisor – Karine Lutnæs Aigner, Head of international sector
Registrering av varer - djevelen ligger i detaljene
Maria Stela Conte – Verum Regulatórios
Barkedsstrategi for Bacalhau da Noruega 2026
Randi Bolstad – Director Brazil, Norges sjømatråd
Sluttord
Leif Haagensen – Leder i markedsgruppe for konvensjonelle produkter i Norges sjømatråd
12:30 – 15:00 Mottakelse og lunch








