Norges sjømatråd arrangerer en B2B worshop i Ho Chi Minh byen i november. Fokus er å vise norsk kongekrabbes høye kvalitet.

Norwegian King Crab 2025 Workshop

Workshopen samler norske eksportører av kongekrabbe med ledende vietnamesiske importører, distributører samt aktører fra hotell- og restaurantbransjen som bruker kongekrabbe.

Arrangementet består av et fagseminar om norsk levende kongekrabbe, etterfulgt av produktdemonstrasjon, kokkepresentasjon og middag. 

Programinnhold:

  • Markedsoversikt for kongekrabbe i Vietnam
    ved Åshild Nakken, sjømatutsending til Sørøst-Asia
  • Global tilbud og etterspørsel etter kongekrabbe
    ved Josefine Voraa, Markedsansvarlig for skalldyr, Norges sjømatråd
  • Kvalitet og egenskaper ved norsk kongekrabbe
    presentert av Cape Fish
  • Shellfish Vietnam Report 2025
    ved Paul Y. Tsai, Norges sjømatråd
  • Paneldiskusjon med vietnamesiske importører
    Deltakere inkluderer blant annet Royal Seafood og Calista

 

Diskusjonen vil ta for seg:

  • Logistiske utfordringer ved import av levende kongekrabbe fra Norge til Vietnam
  • Distribusjonskanaler og den økende tilstedeværelsen av kongekrabbe i vietnamesisk matbransjen
  • Produktdemonstrasjon som viser frem den høye kvaliteten på norsk levende kongekrabbe. 

Gjennom faglige presentasjoner, engasjerende diskusjoner og kulinariske opplevelser, har Norwegian King Crab 2025 Workshop som mål å løfte frem norsk sjømat og styrke handelsforbindelser og vekstmuligheter i det vietnamesiske markedet.

Kontakt:

Ta gjerne kontakt med Kayla (kayla@seafood.no) dersom du er interessert i å delta eller har andre spørsmål.