Norges sjømatråd arrangerer en B2B worshop i Ho Chi Minh byen i november. Fokus er å vise norsk kongekrabbes høye kvalitet.
Norwegian King Crab 2025 Workshop
Workshopen samler norske eksportører av kongekrabbe med ledende vietnamesiske importører, distributører samt aktører fra hotell- og restaurantbransjen som bruker kongekrabbe.
Arrangementet består av et fagseminar om norsk levende kongekrabbe, etterfulgt av produktdemonstrasjon, kokkepresentasjon og middag.
Programinnhold:
- Markedsoversikt for kongekrabbe i Vietnam
ved Åshild Nakken, sjømatutsending til Sørøst-Asia - Global tilbud og etterspørsel etter kongekrabbe
ved Josefine Voraa, Markedsansvarlig for skalldyr, Norges sjømatråd - Kvalitet og egenskaper ved norsk kongekrabbe
presentert av Cape Fish - Shellfish Vietnam Report 2025
ved Paul Y. Tsai, Norges sjømatråd - Paneldiskusjon med vietnamesiske importører
Deltakere inkluderer blant annet Royal Seafood og Calista
Diskusjonen vil ta for seg:
- Logistiske utfordringer ved import av levende kongekrabbe fra Norge til Vietnam
- Distribusjonskanaler og den økende tilstedeværelsen av kongekrabbe i vietnamesisk matbransjen
- Produktdemonstrasjon som viser frem den høye kvaliteten på norsk levende kongekrabbe.
Gjennom faglige presentasjoner, engasjerende diskusjoner og kulinariske opplevelser, har Norwegian King Crab 2025 Workshop som mål å løfte frem norsk sjømat og styrke handelsforbindelser og vekstmuligheter i det vietnamesiske markedet.
Kontakt:
Ta gjerne kontakt med Kayla (kayla@seafood.no) dersom du er interessert i å delta eller har andre spørsmål.