Sjømatrådet ønsker velkommen til det årlige sjømatseminaret i Tokyo: Norway-Japan Seafood Seminar 2025, tirsdag 3. juni.
Arrangementet gir japanske og norske sjømataktører en unik mulighet til å få innsikt i de nyeste utviklingene og trendene innen sjømatindustrien.
Gjennom inspirerende foredrag, nettverksbygging og diskusjoner, vil deltakerne kunne utveksle kunnskap og erfaringer som kan bidra til å styrke samarbeidet mellom Japan og Norge.
Bli med oss for å utforske nye muligheter i sjømatsektoren!
Hotell Gajoen i Tokyo er rammen for både Sjømatrådets seminar og Innovasjon Norges seminarer. Kvelden avsluttes med en felles mottakelse samme sted.
Vårt seminar er en del av "Norway Days" under Expo 2025 i Japan. Les mer om programmet hos Innovasjon Norge. Innovasjon Norge har fler egne seminarer disse dagene. Du finner dem listet i lenka over.
Vi oppdaterer programmet her.
I Japan er Norge bredt kjent for tre ting: laks, makrell og fantastisk natur.