Norges sjømatråd arrangerer seminar om laksens mattrygghet og bærekraft i Hong Kong 21. september.
Sjømatrådet vil for første gang arrangere et seminar om mattrygghet og bærekraft for norsk laks i Hong Kong. Bakgrunnen for seminaret er flere medieoppslag det siste året som setter spørsmålstegn ved norsk laks. Målet er å dele basis mattrygghets- og bærekraftskunnskap med lokale importører, distributører, dagligvare og food service. Det vil også være mulig for norske aktører å delta.
Seminaret vil avholdes på ettermiddagen 21. september på Island Shangri-La, i Tianshan and Lushan Room (6. etasje). Etter seminaret vil det avholdes middag sammen med Den norske ambassaden, som arrangerer et shippingseminar i Hong Kong samme dag.
17:00 |
Åpning |
Sigmund Bjørgo, fiskeriutsending i Kina, Norges sjømatråd |
17:05 |
Velkommen |
Den norske ambassaden i Beijing |
17:10 |
Markedssituasjonen til laks i Hong Kong. Hvordan har media påvirket markedet? |
Sigmund Bjørgo, fiskeriutsending i Kina, Norges sjømatråd |
17:30 |
Mattrygghet for norsk laks. Nyeste forskningsresultater om norsk laks. |
Arne Levsen (PhD), seniorforsker, Najsonalt institutt for ernæring og sjømatforskning (NIFES). |
18:10 |
Hva spiser laksen? Hvordan påvirker dette laksen? |
Marit Husa, kommunikasjonsleder, Skretting. |
18:40 |
Spørsmål fra publikum |
|
18:50 |
Avslutning |
Sigmund Bjørgo, fiskeriutsending i Kina, Norges sjømatråd |
19:00 |
Mottakelse og velkomstdrinker |
|
19:30 |
Middag |
|
For registrering eller spørsmål om seminaret og middagen, ta kontakt med Savinder Xie, sx@seafood.no eller vår fiskeriutsending i Kina, Sigmund Bjørgo, sb@seafood.no.