Hopp over
Norges Sjømatråd
  1. Aktuelt
  2. /Konferanser og seminarer
  • Kontakt oss
  • English
  • Registrer deg eller logg inn
Registrer deg eller logg inn

Kontakt oss

English

  • Om Norges sjømatråd
    • Om oss
    • Kontakt våre ansatte
    • Kontorer og prioriterte markeder
    • Jobb i Sjømatrådet
    • Styret og ledelsen
    • Selskapsdokumenter
    • Sjømatrådet og Åpenhetsloven
    • Bærekraft
  • Våre markeder
    • Frankrike
    • Italia
    • Japan
    • Portugal
    • Spania
    • Tyskland
    • USA
  • Aktuelt
    • Nyhetssenter
    • Konferanser og seminarer
    • Sjømattanker, Sjømatrådets blogg
    • Langlesing
  • Markedsføring
    • Mediebibliotek
    • Markedsplaner
    • Varemerket «Seafood from Norway»
    • Samfinansiering av markedsføring (Bedriftsinitiativ)
    • Norsk standard for kvalitetssikret skrei
  • Eksportører
    • Eksportørregister
    • Vilkår og avgifter for eksportører
    • Registrering av ny eksportør
    • Markedsplass
  • Markedsinnsikt
    • Åpen statistikk
    • Bedriftsintern statistikk
    • Rapporter & publikasjoner
    • Nøkkeltall
  • Markedsadgang
    • Siste nytt om markedsadgang
    • Myndighetskrav
    • Tollkvoter til EU
    • Toll, opprinnelse og frihandelsavtaler
    • Eksterne sider om eksport og næringsvirksomhet
  1. Aktuelt
  2. /Konferanser og seminarer

Konvensjonellseminar i Venezia

26.10.2021 14:30 - 26.10.2021 22:30
Venezia, Italia
Foto: Gukhwa Jang Zyot/Unsplash

Arrangementsansvarlig

Gunvar Lenhard Wie

Key Account Manager, Konvensjonell

    Gunvar Wie

    Jennifer Mazilli

    Markedsrådgiver, Italia

      Jennifer Mazzilli
      Se alle ansatte

      Dato

      26.10.2021 14:30 - 26.10.2021 22:30

      Alle datoer og tider er i lokal tid.

      Adresse

      Fondazione Querini Stampalia,
      Santa Maria Formosa
      Castello 5252, 30122 Venice

      Relatert innhold

      Sushi drar nye rekorder for lakseeksport til Italia

      Denne høsten er det satt ny rekord for direkteeksporten av norsk laks til Italia.  
      27.11.2018 Eksport, Laks, Italia
      Fiskeriutsending Trym E. Gundersen

      Tørrfisk på øverste hylle

      Man skryter ikke begeistret av en italiensk matrett etter «mammas oppskrift» ved å kalle den «litt» norsk». Perspektivet må snus. Vi må lære italienerne å kjenne.
      29.05.2015 Markedsføring, Italia, Tørrfisk, Torsk, Omdømme
      Melissa Gotliebsen holder tørrfisk.

      La cena è servita

      Italia – en av verdens mest innflytelsesrike matnasjoner er nå også et av de raskt voksende markedene for norsk laks. Etter to dager i vakre Milano med planer for markedsføring av norsk laks i Italia på agendaen sitter jeg nå på flyet tilbake til Norge full av energi og med stor tro på en betydelig vekst de neste årene. Hvorfor har jeg denne troen?
      25.10.2012 Markedsføring, Laks, Italia
      Sushi

      Why Norwegian cod exporters should look to Italy

      Every day we can read in newspapers how bad the economic frameworks are in some Southern European countries, among them Italy. But even though Italy, as several other countries, are struggling with their own challenges, you feel entrepreneurial culture, high skilled laborers as well as strong traditional craftsmanship. Italians are seen as creative and focused on style and quality. The manufacturing industry is ranked the second largest worldwide. Like in Norway, firms are mainly SMEs. They are very dynamic, strongly oriented to export and pioneers in collaborating to be stronger together. In fact clusters and associations are boosting firms’ performances.
      21.11.2013 Eksport, Markedsføring, Italia, Norge, Torsk
      People from Innovation Norway together with a purchaser at Wholesale Fish Market in Milan.

      Relaterte nyheter

      Sjømatrådet vil gjenta seminarsuksess i Italia

      I starten av juni gjennomførte Sjømatrådet et felles sjømatseminar i Milano som løftet frem de viktigste artene i Italia: Laks, tørrfisk, klippfisk og saltfisk. Det ble en stor suksess. 
      30.06.2025 Eksport, Laks, Italia, Saltfisk, Klippfisk, Tørrfisk
      Publikum i sal og scene med presentasjon under sjømatseminar i Italia.

      Gunvar Wie går fra Sjømatrådet til Seaborn

      30.05.2025 Laks, Japan, Italia, Sør-Korea, Saltfisk, Klippfisk, Tørrfisk
      Gunvar Wie (46) har sagt opp jobben i Norges sjømatråd. 1. august begynner han som markedsdirektør i Seaborn. Foto: Norges sjømatråd

      Nå er laksen like populær som pizza i pizzaens hjemland

      Sushi og laks har blitt blant favorittene på italienske spisesteder. I tillegg er lakserettene snart like populære som kjøttrettene, viser en ny undersøkelse.
      22.01.2025 Eksport, Laks, Italia
      Italienernes restaurantvaner er i rask endring. Pizza og pasta er fortsatt populært, men nå spiser folk sushi og fusionmat med laks like ofte som pizza.

      ​Koronavirusets konsekvenser for norsk sjømateksport

      Koronapandemien fører til økt usikkerhet i verdenshandelen og vi ser endringer i forbrukeradferd og transportmønster som påvirker flere markeder. Spesielt utsatt er restaurantsegmentet (Horeca), mens det rapporteres om en økning i dagligvare og matleveringstjenester til hjemmet som følge av utstrakt hjemmekarantene i flere berørte markeder. En svekket norsk krone bidrar til å dempe noe av effekten knyttet til lavere etterspørsel.
      25.06.2020 Laks, Japan, USA, Tyskland, Frankrike, Portugal, Italia, Spania, Kina, Sverige, Storbritannia, Sør-Korea, Taiwan, Saltfisk, Klippfisk, Tørrfisk, Torsk, Skrei, Europa
      ​Koronavirusets konsekvenser for norsk sjømateksport
      Norges sjømatråd
      Logo: Seafood from Norway

      Besøk: Stortorget 1
      Post: Postboks 6176
      9291 Tromsø

       

      Mijøfyrtårn

      Ring oss på:

      (+47) 77 60 33 33 Send oss en e-post
      Om seafood.no
      • Om Norges sjømatråd
      • Kontorer
      • Medarbeidere
      • Pressekontakter
      • Vår opphavsrett
      • Retningslinjer for kommentarfelt
      Copyright © Norwegian Seafood Council
      Personvernerklæring
      English