Hopp over
Norges Sjømatråd
  1. Aktuelt
  2. /Konferanser og seminarer
  • Kontakt oss
  • English
  • Registrer deg eller logg inn
Registrer deg eller logg inn

Kontakt oss

English

  • Om Norges sjømatråd
    • Om oss
    • Kontakt våre ansatte
    • Kontorer og prioriterte markeder
    • Jobb i Sjømatrådet
    • Styret og ledelsen
    • Selskapsdokumenter
    • Sjømatrådet og Åpenhetsloven
    • Bærekraft
  • Våre markeder
    • Frankrike
    • Italia
    • Japan
    • Portugal
    • Spania
    • Tyskland
    • USA
  • Aktuelt
    • Nyhetssenter
    • Konferanser og seminarer
    • Sjømattanker, Sjømatrådets blogg
    • Webinarer fra markedene våre
    • Langlesing
  • Markedsføring
    • Mediebibliotek
    • Markedsplaner
    • Varemerket «Seafood from Norway»
    • Samfinansiering av markedsføring (Bedriftsinitiativ)
    • Norsk standard for kvalitetssikret skrei
  • Eksportører
    • Eksportørregister
    • Vilkår og avgifter for eksportører
    • Registrering av ny eksportør
    • Søke om dispensasjon?
    • Markedsplass
  • Markedsinnsikt
    • Åpen statistikk
    • Bedriftsintern statistikk
    • Rapporter & publikasjoner
    • Nøkkeltall
  • Markedsadgang
    • Siste nytt om markedsadgang
    • Myndighetskrav
    • Tollkvoter til EU
    • Toll, opprinnelse og frihandelsavtaler
    • Eksterne sider om eksport og næringsvirksomhet

I dag 4. desember vil vi oppdatere sjømatrådet innsikt. Løsningen vil være nede mellom klokka 17.00 og 19.00. Vi beklager ulempene dette medfører.

  1. Aktuelt
  2. /Konferanser og seminarer

Konvensjonellseminar i Venezia

26.10.2021 14:30 - 26.10.2021 22:30
Venezia, Italia
Venezia
Foto: Gukhwa Jang Zyot/Unsplash

Arrangementsansvarlig

Jennifer Mazilli

Markedsrådgiver, Italia

    Jennifer Mazzilli
    Se alle ansatte

    Dato

    26.10.2021 14:30 - 26.10.2021 22:30

    Alle datoer og tider er i lokal tid.

    Adresse

    Fondazione Querini Stampalia,
    Santa Maria Formosa
    Castello 5252, 30122 Venice

    Relatert innhold

    Fiskemarked Italia

    Vår utsending til Italia, Tom-Jørgen Gangsø presenterer rapporten Fish Market Italy og hovedfunnene fra våre data.
    15.08.2025Eksport, Laks, Italia, Tørrfisk, Saltet torsk, Webinar
    Portrett Tom-Jørgen Gangsø

    La cena è servita

    Italia – en av verdens mest innflytelsesrike matnasjoner er nå også et av de raskt voksende markedene for norsk laks. Etter to dager i vakre Milano med planer for markedsføring av norsk laks i Italia på agendaen sitter jeg nå på flyet tilbake til Norge full av energi og med stor tro på en betydelig vekst de neste årene. Hvorfor har jeg denne troen?
    25.10.2012Markedsføring, Laks, Italia
    Sushi

    Tørrfisk på øverste hylle

    Man skryter ikke begeistret av en italiensk matrett etter «mammas oppskrift» ved å kalle den «litt» norsk». Perspektivet må snus. Vi må lære italienerne å kjenne.
    29.05.2015Markedsføring, Italia, Tørrfisk, Torsk, Omdømme
    Melissa Gotliebsen holder tørrfisk.

    Sushi drar nye rekorder for lakseeksport til Italia

    Denne høsten er det satt ny rekord for direkteeksporten av norsk laks til Italia. 
    27.11.2018Eksport, Laks, Italia
    Fiskeriutsending Trym E. Gundersen

    Relaterte nyheter

    Ny tørrfiskambassadør i Italia

    Daniel Canzian er tørrfiskens nye ambassadør i Italia. Med hans hjelp skal Sjømatrådet styrke innsatsen for norsk tørrfisk i italienske storbyer.
    24.10.2025Italia, Tørrfisk
    Daniel Canzian sier han er både stolt og glad for å stå i bresjen for å fremme et kvalitetsprodukt med lange tradisjoner.

    Her serveres det over en milliard sjømatretter i året

    Italienerne velger stadig oftere sjømat når de spiser ute. Nå har sjømaten blitt det mest populære proteinet på italienske spisesteder.
    26.08.2025Eksport, Laks, Italia, Saltfisk, Klippfisk, Tørrfisk
    Pokebowl med laks blir stadig mer populært i Italia. FOTO: Maia Neumann

    Sjømatrådet vil gjenta seminarsuksess i Italia

    I starten av juni gjennomførte Sjømatrådet et felles sjømatseminar i Milano som løftet frem de viktigste artene i Italia: Laks, tørrfisk, klippfisk og saltfisk. Det ble en stor suksess. 
    30.06.2025Eksport, Laks, Italia, Saltfisk, Klippfisk, Tørrfisk
    Publikum i sal og scene med presentasjon under sjømatseminar i Italia.

    Gunvar Wie går fra Sjømatrådet til Seaborn

    30.05.2025Laks, Japan, Italia, Sør-Korea, Saltfisk, Klippfisk, Tørrfisk
    Gunvar Wie (46) har sagt opp jobben i Norges sjømatråd. 1. august begynner han som markedsdirektør i Seaborn. Foto: Norges sjømatråd
    Norges sjømatråd
    Logo: Seafood from Norway

    Besøk: Stortorget 1
    Post: Postboks 6176
    9291 Tromsø

     

    Mijøfyrtårn

    Ring oss på:

    (+47) 77 60 33 33
    Send oss en e-post
    Om seafood.no
    • Om Norges sjømatråd
    • Kontorer
    • Medarbeidere
    • Pressekontakter
    • Vår opphavsrett
    • Retningslinjer for kommentarfelt
    Copyright © Norwegian Seafood Council
    Personvernerklæring
    English