Er du interessert i salg og markedsføring av sjømat i Norge? Da må du få med deg dette gratis frokostseminaret!

Se frokostseminaret her

Norgesavdelingen i Sjømatrådet har gleden av å invitere til vårt aller første seminar om det norske markedet, 11. juni 2025. Her dykker vi ned i den nyeste innsikten – slik at vi bedre kan forstå den norske forbrukeren og øke sjømatkonsumet på hjemmebane.

Frokostseminaret finner sted på "Ambassaden" i Oslo, og vil også bli streamet, slik at du kan følge med uansett hvor i landet du er.

07:45 – Registrering og frokost
08:30 – Oppstart faglig program

PROGRAM

Konferansier: Trym Eidem Gundersen, direktør region Norden, Norges sjømatråd

Denne dagen får vi høre fra:

  • Christian Chramer, Administrerende direktør i Norges sjømatråd – Velkommen 
  • Even Tronstad Sagebakken, statssekretær (Ap) – Hvorfor sjømat er viktig for Norge
  • Agnete Bell, Norges sjømatråd – Utviklingen i det norske sjømatmarkedet og arbeidet med Godfisk.no
  • Lise Lehne, Ipsos – Innsikt fra den rykende ferske rapporten Barn og unge 2025
  • Iselin Stensrud, Mindshare – Trender og utvikling i det norske medielandskapet
  • Elisabeth Moen og Henriette Nyhus, Kiwi – Slik jobber kjeden med å selge sjømat i norsk dagligvare
  • Birte Solvang Hjorth, Lofoten – Erfaringer med innovasjon og produktutvikling
  • Gunn Kristine Sekse, Lerøy – Om deres markedsarbeid for å fremme salg av sjømat i Norge

Vi byr selvsagt på en deilig frokost, kaffe og te. 

Informasjon og program oppdateres fortløpende.