Den 12. november i Tromsø vil vi fokusere på hovedmarkedene for saltfisk, samt diskutere markedsarbeidet for konvensjonelle produkter overordnet. 

Se vår konferanse- og seminarkalender for informasjon og påmelding til andre møteplasser. 

Vi møtes på Halvors Bæste, som trolig er verdens eneste sjømatkaffebar! Adressen er Stakkevollveien 39 i Tromsø. Der blir det både faglig innhold og en matbit som passer for anledningen.  

Utsendingene vil være til stede både via teams og fysisk i møtet. 
Vi håper på å få innspill og skape dialog rundt satsninger i de ulike markedene slik at vi kan legge til rette for et enda bedre markedssamarbeid.

Program for møtet 

  • 14:00 – 14:45

    Velkommen, gjennomgang av program.
    Kari-Anne Johansen, bransjekontakt for konvensjonell sektor ​

    Opprinnelse som verdi: Slik styrker vi norsk sjømat globalt
    Christian Chramer, administrerende direktør Norges sjømatråd

    Volum og verdiutvikling for konvensjonell sektor​
    Eivind Hestvik Brækkan, sjømatanalytiker

  • 15:00 – 16:00

    Markedspresentasjon Spania
    Tore Holvik, sjømatutsending Spania (Teams)

    Markedspresentasjon Italia
    Tom-Jørgen Gangsø, sjømatutsending Italia (Teams)

    Markedspresentasjon Brasil
    Randi Bolstad, sjømatutsending Brasil

  • 16:15 – 16:50

    Markedspresentasjon Portugal
    Gudfinna Traustadottir – Sjømatutsending Portugal

    Hvordan gjøre det enklere for kunden å velge norsk? 
    Jon Oddstøl, merkevaresjef Seafood from Norway

  • 17:00

    Felles måltid i hyggelige omgivelser på Halvors Bæste

Fyll ut påmeldingsskjemaet under for å delta. Vi ser frem til å treffe dere. Vel møtt til saltfiskmøte i Tromsø!