Den 12. november i Tromsø vil vi fokusere på hovedmarkedene for saltfisk, samt diskutere markedsarbeidet for konvensjonelle produkter overordnet.
Se vår konferanse- og seminarkalender for informasjon og påmelding til andre møteplasser.
Vi møtes på Halvors Bæste, som trolig er verdens eneste sjømatkaffebar! Adressen er Stakkevollveien 39 i Tromsø. Der blir det både faglig innhold og en matbit som passer for anledningen.
Utsendingene vil være til stede både via teams og fysisk i møtet.
Vi håper på å få innspill og skape dialog rundt satsninger i de ulike markedene slik at vi kan legge til rette for et enda bedre markedssamarbeid.
Program for møtet
-
14:00 – 14:45
Velkommen, gjennomgang av program.
Kari-Anne Johansen, bransjekontakt for konvensjonell sektor Opprinnelse som verdi: Slik styrker vi norsk sjømat globalt
Christian Chramer, administrerende direktør Norges sjømatrådVolum og verdiutvikling for konvensjonell sektor
Eivind Hestvik Brækkan, sjømatanalytiker -
15:00 – 16:00
Markedspresentasjon Spania
Tore Holvik, sjømatutsending Spania (Teams)Markedspresentasjon Italia
Tom-Jørgen Gangsø, sjømatutsending Italia (Teams)Markedspresentasjon Brasil
Randi Bolstad, sjømatutsending Brasil -
16:15 – 16:50
Markedspresentasjon Portugal
Gudfinna Traustadottir – Sjømatutsending PortugalHvordan gjøre det enklere for kunden å velge norsk?
Jon Oddstøl, merkevaresjef Seafood from Norway -
17:00
Felles måltid i hyggelige omgivelser på Halvors Bæste
Fyll ut påmeldingsskjemaet under for å delta. Vi ser frem til å treffe dere. Vel møtt til saltfiskmøte i Tromsø!








